Europeiske byer du bør besøke i sommerferien

Europeiske byer du bør besøke i sommerferien

2019 har vært en lang vinter, og alle trenger vi en pause fra jobben. Men å planlegge en tur med en gruppe venner kan være utrolig stressende, så vi håper at disse tipsene vil hjelpe deg med å bestemme hvor du skal tilbringe dine dyrebare feriedager.

Wien, Østerrike

Som verdens uoffisielle operahovedstad, er Wien det perfekte stedet å besøke med en gruppe venner som liker musikk. Kjøp billetter til operaen på et nydelig sted som Wien State Opera for en uforglemmelig opplevelse.

München, Tyskland

Hvis du ofte møter vennene dine for en øl, kan dere ta neste pubtur til München, hvor dere kan oppleve verdens beste øl og bryggerier. Liker du å feste, kan du besøke under Oktoberfest, eller hvis du hellere vil holde deg unna folkemengden, kan du ta en tur til byens seks store bryggerier, som bland annet Löwenbräu og Hofbräuhaus.

Venezia, Italia

Samle vennene dine på en gondol og la den styre deg under de gamle broene og forbi nydelige bygninger som Markus Basilika og Ca D’Oro. Hvis gruppen din virkelig elsker arkitektur, anbefaler vi at dere planlegger reisen slikt at dere kan se byens årlige arkitekturbiennale.

Berlin, Tyskland

Når vi snakker om arkitektur, må vi nevne den tyske hovedstaden, som er full av uvanlig utformede bygninger som Reichstag og Berlin Philharmonics konserthus. Hvis vennene dine liker gatekunst mer, er det nok av det også. Dette er spesielt sant rundt gatene i Kreuzberg, som en gang var et kjedelig nabolag som er blitt et trendy sted å feste på.

London, Storbritannia

Den britiske hovedstaden er full av morsomme ting å gjøre i en gruppe, spesielt i trendy barområder som Shoreditch. For en herlig kveld ute, kan dere gå ut på Sky Garden, en bar fylt med planter på toppen av Walkie Talkie-skyskraperen. Med over 500 meter, er utsikten over Themsen helt spektakulær.

Amsterdam, Nederland

Når du besøker Amsterdam, bør du besøke Bloemenmarkt, som er et flytende blomstermarked, for en fargerik, blomsterfylt opplevelse, og spise karamellen Stroopwafel fra en av de mange matbodene på Albert Cuypmarkt. Hvis gruppen din liker øl mer enn dessert, kan dere i stedet planlegge en tur til Heineken-bryggeriet.

Paris, Frankrike

For de som foretrekker søtsaker, er den franske hovedstaden full av kafeer og konditorier som tilbyr deilige bakverk, crepes, kaker og makroner. Etter desserten, kan du nyte litt shopping på en av verdens vakreste varehus på Galeries Lafayette, eller gå rundt i Le Marais-gatene for å se litt nydelig gammel arkitektur.

Er du stresset på jobb og virkelig trenger ferie, men ikke er sikker på om du skal ha penger til det? Klikke her for å lese en masse nyttig informasjon om forskjellige lån hvor du får pengene raskt og billig.