Linker er nøkkelen til stor trafikk

Linker er nøkkelen til stor trafikk

Enhver person som har drevet et nettsted har spurt seg selv hvordan en kan drive så mye trafikk som mulig til siden. Det være seg en personlig blogg, affiliate side eller nettbutikk, så er trafikk alltid et mål. Dette gjelder naturligvis uansett som siden ikke engang er for kommersielle formål. Kanskje ønsker en rett og slett bare å dele informasjon. Er den derimot for kommersielle formål så må en faktisk tiltrekke seg så mye trafikk som overhodet mulig. Dette er for å øke sjansene for å få trafikk fra målgruppen, som eventuelt vil resultere i konverteringer. Kort og godt kan det rett og slett sies at en nettside uten trafikk er en død nettside. Men hvordan tilegner seg en akkurat denne trafikken? Det er ingen enkel oppgave, og det er mange faktorer som her spiller inn. Den kanskje aller største faktoren er her linker. Disse er hyperlenker som plasseres på eksterne sider og fører brukerne til siden din. Med disse kan du drive mye trafikk til din side, og det fra diverse kilder. Det er mange måter å gjøre dette på, og til slutt vil linkene fungere i en bærekraftig og gunstig sirkel.

 

Slik skaffer du deg linker

Linkene var i starten av internettet nærmest helt verdiløse i henhold til trafikk. Det var før Google bestemte seg for å gjøre disse til den viktigste faktoren i deres søkealgoritmer. I dag fører ikke bare en god mengde linker til mer trafikk, men det fører også til at nettsiden ranker høyere i organiske søk på Google. Det finnes mange steder hvor en kan skaffe seg gode linker i Norge, og en side som samler opp diverse linker kan være et godt sted å starte. En kan også prøve å kontakte affiliate bloggere for å drive trafikk til sin nettbutikk, dersom en opererer en. Eventuelt kan du også forsøke å drive organisk trafikk på egenhånd. Et populært triks brukt av mange er å skape sin egen blogg eller dele innhold i sosiale medier. Vedlagt innholdet finnes da naturlige linker. Her er det dog viktig å ikke overdrive, og heller inkorporere linkene på en naturlig måte. Det er altså med andre ord mange forskjellige måter å skaffe seg linker på, men bunnlinjen er uansett den samme. Det å skaffe seg linker er rett og slett helt essensielt for å drive trafikk til din nettside.

 

Øk trafikken i dag!

Om du driver et nettsted er det mest sannsynlig ingenting som du ønsker mer enn å drive mye trafikk til din side. Kunne du valgt mellom ett sikkert salg og 10 besøkende, så hadde du mest sannsynlig valgt sistnevnte. I stedet for å investere i dyre dommer for å skaffe et par kunder, hvorfor ikke ekspandere til et mye bredere marked med linker? Dette er nøkkelen til trafikk i dag, og selveste Google er basert på disse. Enten du har drevet på nett i en årrekke, eller simpelthen bare starter akkurat nå, så er det på tide å sette i gang med linkingen en gang for alle!