Google Pixel er den beste telefonen i verden

Google Pixel er den beste telefonen i verden

Nå som Google Pixel har vært på markedet en stund, så begynner det å dukke opp reviews på telefonen. 

Etter Google Pixel har vært på markedet en stund, så har det dukket opp vurderinger av telefonen. Uttalelsene er foreløpig gjennomgående positive, men man kan også finne uttalelser som at Google Pixel er best i verden sammenliknet men andre telefoner som er på markedet i dag. Den har et eksepsjonelt kamera, utsøkt software og en assistent som er den beste på markedet med ny versjon av Android. Batterilevetiden er mye bedre en på andre eksisterende telefoner, og Google tilbyr eksepsjonell 24/7-support for produktet. Hvis du vil ta lån penger du kan prøve den nye verdens beste telefon.

Google Pixel vurderes til best i verden

Så om vi skal tro på reviews som dukker opp på nett, så er Google Pixel best i verden, og ingen telefoner kan måle seg med den. Nå skal det også sies at vurderinger overskygges litt av at revieweren innrømmer at han også har vært stor fan av tidligere Google-satsinger, men det er likevel overbevisende argumenter som presenteres for at dette er en telefon som er av spesielt bra kvalitet.

 Kostbar telefon og men topp kvalitet

Google Pixel er ikke en billig telefon på det norske markedet. Men vil man ha en kvalitetstelefon som har imponert mange med bedre kamera, bedre batteri og mye annet, så er det en investering som man kan bli meget fornøyd med. Om Google Pixel er best i verden, er vanskelig å si, men at den har ny teknologi som imponerer de som har gjort dette valget for sin nye telefon, er i alle fall hva tilbakemeldingene sier. Google treffer med mange andre av sine satsinger, og mange har tro på at de også kan etablere seg godt i markedet for mobiltelefoner. Selv om telefonen blir ganske dyr i Norge, så finnes det gode avbetalingsordninger med mobilabonnementer som gjør den tilgjengelig for de fleste.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *