Dagligvarehandelbedrift i vinden

Dagligvarehandelbedrift i vinden

Som Norges 10. Største bedrift, er Norgesgruppen i full fart fremover og regnes som en av Norges mest attraktive bedrifter å jobbe i. Dette er HR- direktør Edel Kalstad veldig godt fornøyd med. Her jobbes det knallhardt hver dag for å ha et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Andre forbinder oss med et kreativt og dynamisk arbeidsmiljø, noe som tiltrekker oss de beste hodene. Vi assosieres også med markedssuksess, og derfor kommer vi høyt opp på slike rangeringer.

Rangeringen ble offentliggjort nå i oktober, og er et resultat den såkalte Universum Professional- undersøkelsen for 2016. Der har utdannede økonomistudenter stemt fram de mest attraktive arbeidsgiverne i landet.

Markedsandel som teller mest

Som en av Norges største selskaper innen dagligvarehandel, har bedriften opparbeidet seg en stor markedsandel. De har over 1800 butikker rundt om i landet, 40 000 ansatte og over 150 leverandører.  Dermed er Norgesgruppen en av landets største innkjøpsorganisasjoner. Norgesgruppen er en samarbeidspartner både til leverandører og det norske landbruket.

Samtidig satser Norgesgruppen på økt verdiskapning og vekst i Norge gjennom ulike programmer og fond som skal sette fokus på norske råvarer. Fondet skal også gi stipendiater og midler til utviklingsprosjekter for økt produksjon av frukt og grønt. Gjennom satsningen skal forbrukerne bli mer bevisst på sine prioriteringer rundt kortreist og sunn mat.

Samtidig har Norgesgruppen satt fokus på Fairtrade handel og er blant de største aktørene på dette feltet. Fairtrade produkter skal bidra til økt vekst i land med utbredt fattigdom og dårlig utviklet landbruk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *