Norge – den nye lokasjonen for Game of Thrones?

Norge – den nye lokasjonen for Game of Thrones?

HBO vurderer å spille inn neste sesong av Game of Thrones i Norge etter at Sverige er blitt forkastet. Det er flere grunner til at Norge er aktuelle.

HBO ser etter lokasjon for å filme neste sesong av Game of Thrones, og har forkastet Sverige som innspillingssted. Det er flere grunner til at man nå er interessert i Norge som lokasjon for Game of Thrones. Denne populære TV-serien har benyttet lokasjoner rundt om i flere europeiske land, og Norge har unikt landskap og klima som kan passe for filmingen, i tillegg til at Norge også har en insentiv-ordning som kan gi økonomisk støtte til filmingen som gir Norge et fortrinn fremfor Sverige. Du bør også være så interessert i Norge hvor du kan kjøpe funksjonelt utstyr.

 Norges insentiv-ordning for film- og tv-innspillinger kan avgjøre

Norge har insentiv-ordninger for film- og TV-innspillinger som også gjelder utenlandske selskaper. Dette gjør at man kan få økonomisk støtte til innspillingen om den gjøres i Norge. Selv om dette ikke er de viktigste premissene for å velge lokasjon, så er det absolutt en fordel at denne typen ordninger finnes for at Norge skal velges som lokasjon for Game of Thrones. Denne serien er blitt enormt populær siden den startet, og en slik mulighet vil også gi en ytterligere positiv effekt på Norges omdømme i utlandet.

 Norsk skuespiller

Ikke bare kan Norge stille med riktig landskap og klima, men man har allerede den norske skuespilleren, Kristofer Hivju, med i en sentral rolle i serien. Hivju har vært med i serien siden starten og er blitt en populær karakter. Dersom HBO trekker filminnspillingen til Norge, er dette hjemlige trakter for Hivju som er vant til å delta på innspillingene på forskjellige lokasjoner rundt omkring i Europa. Andre steder som er benyttet som lokasjoner, er Island, Nord-Irland, Malta, Skottland, Kroatia, Marokko og Spania. Riktig lokasjon bygger et viktig bilde rundt historien i Game of Thrones, og det gjøres derfor grundige vurderinger før man velger lokasjon for neste sesong.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *